Hva er #theataexperience?

100% fornøyd-garanti

Vi vet at våre produkter er laget for å vare, men vi vil også at du skal få oppleve dette selv. Derfor gir vi deg 30 dagers åpent kjøp på alle ata-produkter, slik at du kan teste produktet før du bestemmer deg. Du skal få pakke opp og teste produktet i fred og ro og selv få gjøre deg opp en mening om du er like fornøyd med det som vi er!

Fri frakt ved kjøp over 1000,-*

Hos oss får du fri frakt på bestillingen dersom alle varene i handlekurven er produsert av ata.

Vi sender varene med PostNord / NorLines. Har du spørsmål angående frakt og levering kan du lese mer om det her.

Samarbeidspartnere

Memento U


 

Referanser


 

Hvem er ata?

Nettbutikken ata treningsutstyr er en del av ata Group AS. ata og våre produkter er et resultat av utvikling i den norske treningsbransjen. Vi har svettet, hoppet og kastet rundt på disse produktene for å kvalitetssikre at du får det beste av det beste. Vi har brukt dette utstyret selv og med våre kunder for å bli raskere, sterkere og generelt bedre forberedt på kommende utfordringer. Moderne utstyr med god kvalitet bør ikke koste skjorta. Fordi vi har en ustoppelig lidenskap for aktivitet og bevegelse – og vil at du skal dyrke det samme – gjør vi det mulig å henge med på trendene uten å måtte rane banken. Du kan stole på oss!

#theataexperience

I ata er vi lidenskapelig opptatt av trening og treningsutstyr. Derfor har vi laget utstyr vi selv vil bruke. Vi har ikke bare tenkt på løsninger og ting vi selv har savnet gjennom årene, men også hva som vil være det beste for våre medlemmer og kunder. Utstyret fra ata skal selvfølgelig tåle bruken det er designet for, men vi vet at treningsutstyr ofte blir brukt på andre måter. Vi vet for eksempel at en vektskive ofte blir brukt til å klatre på når man skal nå opp til CF-riggen, i tillegg til at den brukes av mange og ofte blir kastet i bakken. Dette har vi så klart tenkt på. Vi har kastet rundt på og testet våre vektskiver slik at du kan gjøre det samme.