Salgsbetingelser

FORETAKSINFORMASJON

ata

Juridisk navn: ata Group AS
Org. Nr.: 922 164 401


Kontaktdetaljer
:

Lensmannslia 4, 1386 Asker
E-post: info@atatreningsutstyr.noPRODUKTINFORMASJON OG PRIS


Produktinformasjon

Produktinformasjon finner du under «Produktbeskrivelse» til hvert produkt på nettsiden.


Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift på produktsiden, samt med eksklusive merverdiavgift kassen før kjøp . Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.


Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER


Ekspedering av ordre

Alle ordre behandles normalt innen 24 timer og maks 1-3 virkedager fra bestillingen er mottatt av ata.


Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss 1-4 virkedager etter at ordren er mottatt.
Dersom det er tomt for en vare vil dette fremkomme på produktsiden og/eller kunden blir varslet ved bestilling.


Frakt

Vi sender varene med Posten Norge / Bring Norge med mindre annet er avtalt. Kostnader forbundet med frakt fremkommer i kassen.


Betaling

I vår nettbutikk kan du betale med PayPal (VISA/MasterCard).
Registrert firma kan søke om forhandleravtale og kreditt. Varene er å anse som ata sin eiendom inntil full betaling er mottatt.


Personopplysninger

ata behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos ata blir betalingen behandlet av PayPal som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Kredittkort. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 RUTINER FOR RETUR AV VARER


Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene send en e-post til kundeservice: info@atatreningsutstyr.no


Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi ata skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. ata vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).


Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med ata informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.


Garanti

ata leverer varer i henhold til produsentenes garantivilkår. Garantitid er begrenset til den garantitid produsentene leverer på det enkelte produkter og gjelder fra leveringstidspunktet. Forøvrig gjelder reklamasjonsreglene i norsk kjøpslov paragraf 32.

Varighet

Hvis relevant, skal det opplyses om avtalens varighet og eventuelt minste bindingstid. For avtaler som er uten tidsbegrensning eller forlenges automatisk, skal det opplyses om vilkårene for å si opp avtalen.