Rettigheter og vilkår

Paypal: Klikk Her

Angrefrist

Du har selvfølgelig angrerett når du handler hos atatreningsutstyr.no.
Innen 14 dager etter kjøpet kan du returnere varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene må være ubrukte og selvsagt i samme stand som da de ble mottatt.

Hvis du øsnker å returnere en vare, send oss en e-post til info@atatreningsutstyr.no
Ønsker du å bytte varen i en annen, eller vil du ha tilbakebetalt pengene? Det bestemmer du!
Ønsker du tilbakebetaling, vennligst skriv kontonummer på angrerettsskjema. Har du betalt med kredittkort, trenger vi IKKE ditt kontonummer.


Benytte deg av angrerett?

§11. Rett til å gå fra avtalen (angrerett):
Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren etter §13 innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte.

§12. Unntak fra og begrensninger i angreretten:
Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

§15. Gjennomføring av angreretten:
Returkostnadene bæres av forbrukeren.Posten/Bring lever av å levere, det anbefales dog å sende pakker til oss med sporing, for deres egen trygghet og visshet om at pakken kommer trygt fram!

OBS! Uavhentede pakker som returneres til ata, ser vi oss nødt til å belaste med et gebyr på kr 400,- samt gebyrer for faktiske fraktutgifter.


Postadresse og kontoradresse:

ata
Asker Treningssenter AS
Lensmannslia 4,
1386 Asker

Organisasjonsnummer: 996 342 425