Om ata

ata og våre produkter er et resultat av utvikling i den norske treningsbransjen. Vi har svettet, hoppet og kastet rundt på disse produktene for å kvalitetssikre at du får det beste av det beste. Vi har brukt dette utstyret selv og med våre kunder for å bli raskere, sterkere og generelt bedre forberedt på kommende utfordringer.

Moderne utstyr med god kvalitet bør ikke koste skjorta. Fordi vi har en ustoppelig lidenskap for aktivitet og bevegelse – og vil at du skal dyrke det samme – gjør vi det mulig å henge med på trendene uten å måtte rane banken.

Du kan stole på oss!

Fokus på mennesker

Vi ser individene og fokuserer på ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – det er dette vi praktiserer!

Trening & helse

Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp aksepterer. Vi kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.

Oppdatert kvalitet

Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.

Aktivt miljø

Hos oss er du mer enn en kunde, du er et nytt medlem av ata-familien. Et dynamisk og oppdatert læringsmiljø med ulike personligheter er avhengig av samhandling. Det er aldri en dag hvor det ikke skjer noe hos ata – vi er jo tross alt aktivitetsmennesker!